top of page
Ambience Rural Corporate Vivafloors

VINYLVLOEREN OF
PVC-PLANKENVLOEREN

“Vinylvloeren zijn ook perfect voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, wasruimtes en keukens.”

Pvc-vloeren of vinylvloeren: de looks van hout, met de troeven van pvc 

Pvc-vloeren of vinylparket van Vivafloors, gemaakt uit kunststof: dat is genieten van de warme look van natuurlijke materialen, maar dan met een absoluut gebruiksgemak. Extra sterkte en waterbestendigheid inbegrepen. Amper van hout, steen of beton te onderscheiden zijn vinyl planken echte allrounders die elke ruimte transformeren, van woonkamer tot keuken. 

Pvc-vloeren of vinylvloeren Vivafloors

Een sterke en slijtvaste vloer

Een pvc-vloer ziet er niet alleen mooi uit, hij gaat ook nog eens lang mee. Met een vinylvloer haal je dus een super duurzame vloer in huis, met 25 jaar garantie erbovenop. 

Een onderhoudsvriendelijke vloer

Een vinylvloer is waterdicht: vocht of vuil kan niet door de toplaag dringen. Hierdoor is deze vloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. 

Ambience Industrial Corporate Vivafloors

Combineerbaar met vloerverwarming

Pvc-vloeren kunnen zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur. Dankzij het materiaal en de dikte wordt warmte goed geleid. Hierdoor warmt de vloer sneller op en krijg je al gauw een aangename temperatuur in huis: meer rendement en meer energie besparen. 

Geluiddempend

Dankzij de verschillende lagen van pvc planken vloeren zijn voetstappen niet hoorbaar en kunnen enthousiaste viervoeters en ravottende peuters zich geruisloos door de ruimte bewegen. 

Pvc-vloeren of vinylvloeren Vivafloors

100% waterbestendig

Vinylvloeren zijn waterbestendig en ideaal voor gebruik in badkamers en keukens. Een ongelukje of gemorst? In een mum van tijd is de vloer weer schoon, zonder speciale reinigingsmiddelen of schade.

Ambience-Modern-Corporate-Vivafloors

Afspraak in onze showroom in Wechelderzande, Lille om het aanbod in vinyl planken bij Parket Swaegers te ontdekken!

bottom of page