top of page
Zelf parketvloer leggen

PARKETVLOER
ZELF LEGGEN?

“Zelf parket plaatsen? Ga ook dan eerst te rade bij een ervaren parketplaatser!”

Parket Swaegers reikt je de nodige tools aan

Wat heb je allemaal nodig om zelf een parketvloer te leggen? Parket Swaegers heeft alle antwoorden klaar en ondersteunt handige harry’s bij het opstarten. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste tools in handen hebt om zelf aan de slag te gaan, gewapend met lijm, zaag, plinten, accessoires en meer. Wij leggen de basis voor een correct geplaatste parketvloer: budgetvriendelijk, kwalitatief en op maat van jouw wensen. 

Zelf parketvloer leggen
Zelf parketvloer leggen

Parket plaatsen: een goede voorbereiding is het halve werk

Niet alleen het leggen van de planken, ook parket verlijmen vergt wat handigheid en knowhow. Gelukkig zit je goed bij Parket Swaegers: wij helpen je graag op weg, zodat je zelf vlot verder kan. Toch in een lastig parket? Dan zijn we slechts een belletje van je verwijderd. We geven ook geregeld workshops voor doe-het-zelvers, waarin we live tonen hoe je parket moet leggen en je dit zelf kan uitproberen. We kunnen je ook advies geven over het behandelen en onderhouden van jouw eiken parket.

Samengesteld parket: aanrader 

Als je zelf parket wil leggen, kunnen we samengesteld parket met een massieve toplaag en berken multiplex onderlaag warm aanbevelen. Je hoeft dan niet eerst onderparket te leggen en de planken kunnen makkelijk in elkaar geschoven worden dankzij de tand en groef. 

Volledig afgewerkt parket: nog handiger

Als je kiest voor een volledig afgewerkt parket is het schuren en in-oliën al allemaal voor jou gedaan. Parket plaatsen, verlijmen en klaar!

Budget Line: budgetvriendelijk parket

Onze Budget Line parket is een meerlagig parket met een berken multiplex onderlaag en een massief eiken toplaag van 3 mm. Dit budget parket is spek voor je bek als je houdt van parket, maar op zoek bent naar een budgetvriendelijke én kwalitatieve oplossing voor je leefruimtes, slaapkamers, zolderkamer of als projectvloer. Je merkt geen verschil – noch in look, noch in feel – tegenover een massief eiken parket. Maar je voelt het wel in je portemonnee!

Zelf parketvloer leggen

Voor zelfplaatsers leggen wij alles klaar voor afhaling!

Vanuit onze ruime stock kleuren en behandelen we de vloeren volgens je wensen. Ook lijmen en toebehoren kunnen uit onze voorraad mee klaargemaakt worden voor afhaling.

Parket

Als je een eiken parket wil kopen om al dan niet zelf te leggen of te laten plaatsen, contacteer ons dan voor een offerte, prijs per m² of totaalprijzen. Kom langs in onze showroom om je project te bespreken!

bottom of page