top of page
Parket

PARKETRENOVATIE

“Wij geven je parket een nieuw leven! We schuren de parketvloer terug op en zorgen ook voor een nieuwe afwerking en de juiste bescherming. Zo kan je parket er weer vele jaren tegen.”

Parket laten renoveren door Parket Swaegers

Een mooie parketvloer in topconditie is een echte eyecatcher, vol karakter. Om een parket mooi te houden is wel wat onderhoud nodig. Een afgeleefde parketvloer die zijn glans en schoonheid heeft verloren in zijn oude glorie herstellen? Parket Swaegers renoveert je parket en maakt hem weer als nieuw: van het opschuren van parket en een nieuwe afwerking tot de juiste bescherming en indien nodig kleine herstellingen. We werken met professioneel materiaal en topproducten om je parket te verjongen en te herstellen. 

Parket opschuren

Parket opschuren

Om parket goed te schuren moet je de aard van het hout begrijpen. Het schuren van een parketvloer is dan ook vakwerk dat met de nodige professionele materialen en kennis moet gebeuren om beschadigingen en krassen te voorkomen. 

Parket oliën

Je parket oliën we in met een tweecomponenten-olie voor een ademende en natuurlijke afwerking. De olie dringt in het hout en beschermt van binnenuit. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke parketvloer die super-resistent is tegen vuil en vocht.

Nieuwe kleur aan uw parketvloer

Een nieuwe kleur of afwerking door parketrenovatie

Bij de renovatie van je parketvloer schuren we de bovenste laag weg. Hierdoor kan je met je parketvloer heel wat kanten op. Hou je een geborsteld uitzicht, ga je voor een andere kleur? Aan jou de keuze!

Advies in parketrenovatie

Graag eerst wat advies inwinnen voor je parketrenovatie? Die geeft Parket Swaegers je graag. Tijdens een bezoekje aan onze showroom kunnen we je alle mogelijkheden in kleur en afwerking tonen. Nadien komen we ook bij jou over de vloer voor een technische analyse van je parketvloer.

Visgraat parket

Laat je parketvloer renoveren in Antwerpen, Herentals, Turnhout en omgeving door Parket Swaegers. Niet van deze buurt? Bespreek met ons al je wensen, steeds gratis en vrijblijvend.

bottom of page