top of page
Houten trap

BETONNEN TRAP BEKLEDEN

“Met hout transformeer je een saaie, koude betonnen trap in een stijlvolle, elegante trap.”

Je trap laten bekleden met hetzelfde hout als je vloer

Betonnen of houten trap? Een betonnen trap is heel duurzaam en solide, maar heeft een koude uitstraling en biedt weinig loopcomfort. Er al eens aan gedacht om je trap in beton te laten bekleden met hetzelfde hout als je parketvloer? Parket Swaegers zorgt voor een prachtig eindresultaat. 

Betonnen trap laten bekleden met hout
Betonnen trap laten bekleden met hout

Hout over een betonnen trap: zoveel mogelijkheden

We realiseren je parketvloer en trapafwerking in een houtsoort naar keuze, zoals eik, wengé, notelaar, afromosia en merbo. Samen met heel wat mogelijkheden in kleur van heel licht tot zeer donker en afwerking zorgen we voor een naadloos geheel tussen vloer en trap. Hierdoor krijg je een warm, harmonieus en klassevol eindresultaat. 

Meer onderhoudsgemak

Je trap en vloer in hetzelfde materiaal is ook makkelijker in onderhoud: je hebt slechts één type reiniger nodig om beide oppervlakken te onderhouden. Bovendien vermijd je beschadiging door onjuiste onderhoudsproducten of technieken.

Betonnen trap laten bekleden met hout

Diverse manieren om je trap te bekleden

Parket Swaegers is gespecialiseerd in verschillende uitvoeringen voor een houten trapbekleding: in blokvorm/90°of in Z-vorm, waarbij de neus van de traptrede naar voor buigt.

trappenhuis

Wij kunnen je betonnen trap bekleden met hout in en rond Antwerpen, Turnhout, Herentals, Hoogstraten, Brasschaat en Kapellen. Ook als je niet in de buurt woont, bekijken we samen de mogelijkheden!

bottom of page