top of page
Parket

EEN PARKETVLOER VOOR HET LEVEN

“Omdat je je parket volledig naar je eigen smaak en wensen kan samenstellen, vind je bij ons altijd dé eiken samengestelde parket die perfect bij je interieur aansluit.”

Parket
  • Parket komt prachtig tot zijn recht in de woonkamer, al dan niet met vloerverwarming of vloerverkoeling. 

  • Ook in andere ruimtes, zoals keuken of badkamer, is een parketvloer een echte eyecatcher.

  • De planken worden behandeld, zodat het makkelijk in onderhoud is.

  • Verschillende types parket mogelijk, waaronder rustiek of eerste keuze.

  • Wij zijn niet gespecialiseerd in keramisch parket of lamelparket.

Sterk in elk facet van parket

Parket Swaegers is al bijna 2 decennia lang thuis in alles wat met samengesteld parket te maken heeft. Ambachtelijk vervaardigd uit duurzame Europese eik of een andere hoogwaardige houtsoort en met vakmanschap geplaatst: daar is Parket Swaegers van doordrongen. 

Parket, uniek in elegantie en veelzijdigheid

Niets kan tippen aan de look en feel van parketvloeren. De natuurlijke nerfpatronen, de rijke kleuren en de warmte die een houten vloer in elke ruimte brengt, maakt van parket een favoriet in de meest uiteenlopende interieurs, van traditioneel tot modern. Bovendien zorgen de ontelbare mogelijkheden in houtsoorten, afwerkingen en stijlen dat onze parketvloeren passen bij elke smaak en ieder budget.

Parket
Parket

Wat zijn de voordelen van parket? 

Warme, natuurlijke uitstraling

Eigen mensen

Maatwerk

Eigen merk

Eiken parket

De eiken parket van Qline van Parket Swaegers is samengesteld uit een berken multiplex drager en een eiken toplaag van 4 tot 6 mm. U kunt er zeker van zijn: onze eiken vloeren van Belgische bodem zijn van absolute topkwaliteit. In ons land vervaardigd en in ons eigen atelier afgewerkt, op maat van je wensen. Onze Budget Line is een meerlagig parket, samengesteld uit een berken multiplex onderlaag en een massief eiken toplaag.

Ontelbare afwerkingsmogelijkheden

Bij Parket Swaegers beslis je volledig zelf hoe jouw ideale parketvloer eruit moet zien. Droom je van een strakke, moderne parketvloer of eerder van een eigentijds, verouderd parket? Wij maken je in onze showroom graag wegwijs in de vele mogelijkheden in houtsoorten, breedtes van onze planken, afwerkingen, patronen (zoals visgraat of Hongaarse punt) en kleuren. We kunnen je ook adviseren over het behandelen of onderhouden van je eiken parketvloer

Parket

Maak een afspraak voor een toonzaalbezoek in Wechelderzande, tussen Turnhout en Herentals, bij Parket Swaegers.

bottom of page