top of page
Visgraat parket

SPECIALIST IN VISGRAAT PARKET

“Visgraat parketvloeren zijn momenteel weer een hot item, je schept een sfeer van weleer en een ware rust voor iedere leefruimte.”

Wat is visgraatparket?

Visgraatparket wordt in een opvallend patroon van een visgraat gelegd in hoeken van 90°, waarbij het uiteinde van de ene plank tegen de lange zijde van de andere plank ligt. Dit zorgt voor een indrukwekkend visueel effect. We werken met parket van Silvafloors: stuk voor stuk streng geselecteerde eiken houten planken in een aantal mooie kleuren, je garantie voor een blikvanger van een parketvloer van absolute topkwaliteit. 

Visgraat parket
Visgraat parket

Visgraat parket: klassevol en on-trend

Visgraat is een echte klassieker onder de legmethodes en is nog steeds populair. Visgraat vloeren komen volledig tot hun recht in authentieke interieurs, herenhuizen, moderne lofts en landelijke woningen. Maar ook in een strak of modern interieur staat visgraatparket prachtig. Geschuurd visgraatparket zorgt voor een unieke afwerking. 

Visgraatparket en vloerverwarming: warm aanbevolen

Het is een misvatting dat houten vloeren niet geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Integendeel! Hout is de uitgelezen materiaalkeuze voor een vloerverwarmingssysteem. Een houten vloer voelt van nature warm aan en levert een betere warmteafgifte dan meer isolerende vloerafwerkingen. Houten vloeren kunnen eenvoudig over vloerverwarming gelegd worden als er met een aantal factoren wordt rekening gehouden, zoals installatie en warmtegeleiding. Parket Swaegers is juist geplaatst om ook hierin passend advies te geven en in oplossingen te denken. Convectorroosters in exact dezelfde kleur als de parketvloer kunnen wij ook perfect op maat maken.

Visgraat parket

Het nadeel van visgraatparket?

Dat het door vakspecialisten met ervaring moet gelegd worden. Gelukkig kan Parket Swaegers daarvoor zorgen, met bijna 20 jaar ervaring in parket. Ons eigen montageteam legt je visgraat vloer volgens de regels van de kunst. Maar ook handige Harry’s kunnen zelf visgraat parket leggen.

Visgraat parket

Hou je ook zo van visgraatparket? 

Maak een afspraak voor een bezoekje aan onze toonzaal in Wechelderzande, tussen Herentals en Turnhout en wij maken je graag wegwijs in ons aanbod.

bottom of page