top of page
Damme-08312018_085117.jpg

Wat zijn de voordelen van parket?

De mogelijkheden voor vloeren zijn bijzonder groot. Bovendien komen er steeds meer innovatieve vloertypes op de markt. Parket is en blijft evenwel een echte topper. De voordelen van parket worden door geen enkel alternatief geëvenaard. We zetten de voordelen van parket in deze blog helder op een rij. Zo weet je waarom parket absoluut een plaats in jouw woning verdient.

Wat zijn de voordelen van parket?

Parket is zeer duurzaam


Een kwaliteitsvol parket heeft – mits het juiste onderhoud – een levensduur van 50 à 60 jaar. Elke 10 à 15 jaar kan je het parket opschuren zodat je als het ware een volledig nieuwe vloer hebt.


Parket is uitermate onderhoudsvriendelijk


Mits de juiste oppervlaktebehandeling met een tweecomponentenolie is parket uitermate vlekresistent. Dit betekent dat gemorste vloeistoffen geen probleem vormen en niet meteen leiden tot vlekken. Voor de frequente reinigingsbeurten is het belangrijk om de juiste parketzeep te gebruiken. Zo ‘voed’ je de oppervlaktebescherming en blijft je parket resistent tegen vlekken.


Parket heeft een natuurlijke uitstraling


Geen enkele andere vloer evenaart het authentieke gevoel van parket. Terwijl tegelvloeren kil en koel aanvoelen, heeft parket een warme uitstraling. Parket voelt bijzonder aangenaam om over te lopen.


Parket vormt een echte meerwaarde voor je interieur

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page