top of page
Damme-08312018_085117.jpg

Kan ik zelf mijn parket plaatsen?

Veel doe-het-zelvers vragen zich af of ze zich moeten wagen aan het zelf plaatsen van parket. Wanneer je kiest voor samengesteld parket is dat perfect mogelijk. Al deze parketvloeren zijn uitgerust met tand en groef, waardoor je ze perfect in elkaar kan schuiven.

Kan ik zelf mijn parket plaatsen?

Naast de keuze voor samengesteld parket adviseren we doe-het-zelvers ook om volledig afgewerkt parket te nemen. Dit betekent dat je zelf niet meer moet schuren en oliën. Deze parketvloer is bij Parket Swaegers al volledig behandeld met een tweecomponentenolie, zodat jij je uitsluitend nog moeten concentreren op de correcte plaatsing.


Hoe moet je samengesteld parket plaatsen?


Een extra groot voordeel van samengesteld parket is dat de ondervloer al geïntegreerd is in de planken. Een samengesteld parket bestaat uit een onderlaag van triplex. Deze laag is verlijmd met de massieve toplaag. In tegenstelling tot bij massief parket betekent dit dat je dus geen onderparket moet plaatsen.


Samengesteld parket moet verlijmd worden. Dit vraagt wel enige kennis en behendigheid. Als parketbedrijf mag je daarom bij Parket Swaegers rekenen op een gratis begeleiding voor de opstart. Wanneer je jouw parketvloer bij ons aankoopt, komen wij twee uur ter plaatse om alles toe te lichten en samen te starten. Zo ben je meteen goed op weg om zelf je volledige parketvloer te plaatsen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf je parketvloer te plaatsen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor advies op maat.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page