top of page
Damme-08312018_085117.jpg

Parket op vloerverwarming, wat is er mogelijk?

Parket op vloerverwarming, er zijn enorm veel meningen over, maar een ding staat vast, indien men met kwalitatieve materialen werkt en de juiste spelregels respecteert, is dit geen probleem.Het kiezen van het juiste type parket is al van zeer groot belang.

Parket op vloerverwarming, wat is er mogelijk?

Zo komen een kwalitatieve samengestelde parket en een massief parket op onderparket in aanmerking.Onze samengestelde parket is opgebouwd met een berken multiplex met een 4mm toplaag in franse eik. Dit type is het minst gevoelig voor vervorming.Let er wel op: er bestaan ontzettend veel verschillende types samengestelde parket, neem best een parket van een goede kwaliteit die met een goede lijm is verlijmd.Indien deze niet goed is, resulteert dit in een enorme stijging van schadegevallen.Enkel kwalitatieve parket garandeert de nodige garantie op vloerverwarming!!! Massief lamparket op onderparket is ook een goede keuze op vloerverwarming. Bij de plaatsing word zelf gezorgd voor een meerlaagse opbouw, dewelke ook voor een stabiele basis zorgt.Zorg er enkel voor dat je niet te breed kiest qua plank. Hoe breder, hoe gevoeliger.Het gebruik van de juiste parketlijm is uiteraard van cruciaal belang.


Klein nadeel:

Massief parket+onderparket is qua opbouw dikker dan een samengestelde met 4mm toplaag. De samengestelde gaat een betere geleiding geven qua warmte omdat deze dunner is. Laat je daarom bijstaan door een professional die de juiste kennis van deze materie kent.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page