De perfecte parketvloer begint met het juiste advies

GRATIS TIPS

Klik hieronder om 4 handige tips te krijgen voor het onderhouden van uw vloer van laminaat of parket voor uw woning.

Bekijk de 4 tips

Vooraleer onze parketexperts bij je thuis aan de slag gaan voor het vakkundig plaatsen van parket of een houten vloer, nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier demonstreren we je de verschillende mogelijkheden en beantwoorden we graag al jouw vragen. We maken op afspraak alle tijd voor je vrij. Samen kiezen we uit de talrijke stalen en kleurmogelijkheden het parket of de houten vloer die perfect in je interieur past én minimaal onderhoud vereist. Neem gerust de afmetingen of een grondplan van je woning mee. Op basis hiervan werken wij al een eerste offerte uit.

Specialist in samengesteld parket

Naast massief parket specialiseren wij ons in samengesteld parket. Deze parketsoort is in vele situaties veel stabieler en onderhoudsvriendelijker. Bovendien heb je geen onderparket nodig, wat een mooie besparing inhoudt.

Niet krimpen of uitzetten: perfect voor vloerverwarming

Samengesteld parket bestaat aan de onderzijde uit een sterke multiplex in berkenhout als basislaag. Hierop wordt een laag van 4 à 6 mm massief parkethout gelijmd. De onderliggende basislaag verhindert dat het massieve hout krimpt of uitzet. Dit maakt samengesteld parket perfect voor bijvoorbeeld vloerverwarming of –koeling.

Dankzij onze eigen beschermingsmethodes van het parket hebben we ook voor keukens en badkamers perfecte oplossingen.

Wat bij bestaande vloeren?

Heb je vragen over het leggen van parket op of ter vervanging van bestaande vloeren? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Vast tapijt kunnen we perfect verwijderen, waarna we de ondergrond egaliseren vooraleer er parket of een houten vloer op te plaatsen.

In vele gevallen mag deze zelfs blijven liggen en kunnen we de parketvloer er op verlijmen.

We bespreken graag persoonlijk met jou de specifieke situatie en de beste plaatsingsmogelijkheden.

Plaatsbezoek altijd mogelijk

Blijf je na je bezoek aan onze showroom nog achter met specifieke vragen over jouw situatie? Dan komen we op afspraak persoonlijk langs voor een plaatsbezoek. Uiteraard is dat ook volledig vrijblijvend.

We meten dan meteen alles op voor een correcte offerte. Voor de finale hout- en afwerkingskeuzes, nemen we graag passende parketstalen mee.

Openingsuren toonzaal

Zonder afspraak ben je altijd welkom op

  • Maandag: van 13 tot 16.30 uur
  • Donderdag: van 19 tot 21 uur

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ’s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk.

In juli en augustus enkel op afspraak.

Maak hier je afspraak in onze showroom