Parket laten leggen in Turnhout?

De afgelopen jaren was Parket Swaegers regelmatig actief in Turnhout. Als parketspecialist uit het nabijgelegen Wechelderzande (Wechelderzande) leggen we parket in de hele provincie Antwerpen, inclusief de regio Turnhout. In onze showroom op amper een kwartiertje rijden van Turnhout tonen we graag onze eindeloze mogelijkheden voor parket, inclusief ons eigen Belgische parketmerk Silva Floors. Voor de plaatsing mag je rekenen op het vakmanschap van een ervaren team van parketspecialisten. Zij staan garant voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Maak vandaag nog je afspraak in onze showroom in Wechelderzande.

Onder onze referenties voor het leggen van houten vloeren of parket vinden we vele tevreden klanten terug uit Turnhout. Klantentevredenheid begint in onze ogen allereerst met het juiste advies. Daarom beschikken we over een eigen showroom waar onze klanten de verschillende mogelijkheden zelf kunnen ontdekken. Parket – zeker als je gaat voor een authentieke uitstraling – moet je in de eerste plaats kunnen voelen én zien. Zo maak je kennis met de verschillende collecties van ons eigen parketmerk Silva Floors, door ons op maat van elke klant afgewerkt in de gewenste kleur en vergrijzing.

Parket ontdekken? Turnhout op amper 15 minuten

Naast het tonen van de mogelijkheden, beantwoorden we ook graag al jouw vragen. Welk parket past in badkamers en keukens? Valt parket ook te combineren met vloerverwarming of –koeling? Dankzij ons eigen Belgische parketmerk hebben wij voor elk verzoek de gepaste oplossing. Wanneer gewenst komen wij vrijblijvend op plaatsbezoek om de bestaande situatie te bekijken en op te meten. Voor de finale kleurkeuzes nemen we enkele stalen parket mee. Voor een bezoek ter plaatse ligt Turnhout op amper 15 minuutjes rijden van Wechelderzande.

Parket plaatsen? Vakmanschap gegarandeerd!

Ons team van parketplaatsers garandeert een hoogstaande afwerking voor een krasbestendige, slijtvaste en solide parketvloer. Daarbij brengen we de vereiste beschermingsproducten aan en werken we alles tot in de kleinste details af. Ook voor het renoveren, herstellen of opschuren van je bestaande parket in Turnhout ben je bij ons aan het juiste adres.

Parket laten plaatsen in Turnhout? Kom langs in onze showroom.