Liefde voor parket en houten vloeren

Meer dan 15 jaar ervaring en een team van gedreven mensen: Parket Swaegers is een echte expert in parket, parketvloeren en houten vloeren. De liefde voor ons vak: dat is wat ons drijft om iedere dag weer het beste van ons zelf te geven.

Goeie raad en advies in onze showroom

Wij staan je graag van in het begin bij met goeie raad en degelijk advies. Daarom ben je altijd hartelijk welkom in onze sfeervolle toonzaal. We nemen onze tijd om samen je project te bekijken, je de mogelijkheden te tonen en een vrijblijvende offerte voor je te maken.

Familiebedrijf

Steven Swaegers en Mandy Van Dingenen zijn beide zaakvoerders en ze staan je graag te woord in de showroom. Ze voeren zelf de opmetingen uit en begeleiden je volledige traject van begin tot einde.  Swaegers parket heeft al meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd op gebied van afwerken en plaatsen van parketvloeren.

Eigen team gedreven plaatsers

Alle plaatsingen van onze parketvloeren gebeuren door ons eigen gedreven team. Ook dat zijn vakmensen van de bovenste plank. Oog voor detail, een verfijnde afwerking en topkwaliteit: dat kenmerkt ons werk.

Kennismaken met ons en onze parketvloeren?

Breng een bezoek aan onze showroom tijdens onze openingsuren of op afspraak!

Graag al meteen een offerte voor jouw parketvloer?

BelPhone: 0495 65 70 62 of contacteer ons