Meesters in het plaatsen van parket

 

Jouw houten vloer perfect geplaatst en afgewerkt

De perfecte plaatsing. Telkens opnieuw vormt dit de uitdaging van onze meesters in parket. Wij onderscheiden ons door de totaalservice en de verfijnde afwerking van de kleinste details.

Totaalservice voor het leggen van parket

Wij leggen zowel parket en houten vloeren in nieuwbouwwoningen als bij verbouwingen of renovaties. Wanneer er al een bestaande vloer ligt, dan moet deze vaak worden uitgebroken en afgevoerd. Vervolgens egaliseren we de ondergrond zodat deze klaar is voor het correct plaatsen van parket. In sommige gevallen korten we de deuren in of voeren we andere aanpassingen aan de ruimte uit. Ook al deze extra taken en de bijhorende zorgen kan je aan ons overlaten.

Je parket of houten vloer tot in de kleinste details afgewerkt

De details en de finale afwerking bepalen of een parketvloer vakkundig wordt geplaatst. Zo besteden wij bijzonder veel aandacht aan een gelijke hoogte van de vloerovergangen. Ook de optimale bescherming van je parketvloer is van groot belang.

Dankzij onze eigen beschermingsproducten mag je rekenen op een optimale bescherming en een minimaal onderhoud. Deze bescherming maakt je parket veel minder gevoelig voor vlekken en krassen.

Zelf je parket of houten vloer plaatsen?

Zelf aan de slag om parket of een houten vloer te plaatsen? In dat geval kan je op ons rekenen voor het nodige advies in onze showroom bij de productkeuzes. Verder tellen we uit hoeveel materiaal je nodig hebt én bieden we je – op verzoek – de gewenste technische ondersteuning bij de opstart.

Maak hier je afspraak in onze showroom