Parket laten leggen? Kies voor het vakmanschap van Parket Swaegers

Wil je parket laten leggen? Kies dan voor het ervaren team van parketspecialisten van Parket Swaegers uit Wechelderzande. Wij hebben de volledige kwaliteit van jouw parketvloer in eigen handen. Zo werken we met ons eigen Belgische parketmerk Silva Floors, tot in de kleinste details afgewerkt in onze eigen ateliers. Elke parketvloer wordt op maat van de klant gemaakt en afgewerkt. Voor het uiteindelijke leggen van het parket garanderen we een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Vooraleer je parket laat leggen, adviseren we altijd om langs te komen in onze showroom. Zo zie en voel je de kwaliteit van onze producten. Maak hier je afspraak in onze showroom.

Eerst advies, dan pas parket leggen

Wanneer mensen interesse hebben in parket, adviseren wij hen altijd om zich vooraf goed te laten adviseren. Parket is een levend natuurproduct, waardoor het van groot belang is om de juiste productkeuzes te maken. Niet alleen de uitstraling telt, ook de krasbestendigheid, slijtvastheid, soliditeit en het onderhoudsgemak zijn van groot belang.

Onze adviesfunctie bestaat in de eerste plaats dan ook het luisteren naar jouw verwachtingen. Wil je ook parket in de keuken of de badkamer? Ligt er vloerverwarming? Al deze elementen bepalen welke parketvloer voor jouw situatie aangewezen is. Vervolgens kan je kiezen en selecteren uit de talrijke houtsoorten, kleurmogelijkheden en vergrijzingstechnieken. Ook hiervoor helpen we je in onze showroom graag op weg.

Parket leggen door vakmannen

Parket leggen vereist vakmanschap. Ervaring en oog voor detail zijn absoluut nodig. Dankzij een eigen team van absolute parketspecialisten brengen wij elke opdracht tot een succesvol einde. Daarbij mag je rekenen op een hoogstaande afwerking.

Wij leggen zowel parket in nieuwbouwwoningen als in bestaande huizen. Voor renovatieopdrachten bieden wij een totaalservice. Naast het leggen van de nieuwe parket breken we ook de bestaande vloeren uit en zorgen we voor de nodige egalisering. In sommige gevallen kunnen we het parket over de bestaande tegelvloer leggen en verlijmen.

Parket leggen? Maak je afspraak in onze showroom.