Sfeer en gezelligheid met een parket of houten vloer

Een strak parket, een warme eiken vloer, brede planken, massief hout,… Sfeer, warmte en gezelligheid: dat haal je in huis als je kiest voor een houten vloer. Onze parketvloeren doen het uitstekend in je gerenoveerde huis met karakter, je strakke nieuwbouw, je gezellige landelijke villa, je moderne loftappartement, …

Parketvloer op maat van jouw project

Een houten vloer past in elk interieur. Ten minste als je parket op maat van je project en met veel zorg en verfijning gemaakt en geplaatst is. Parket Swaegers is al meer dan 15 jaar de referentie voor

 • parketvloeren in verschillende houtsoorten
 • eiken parket
 • massieve parket
 • houten planken vloeren

Je parketvloer in heel wat kleuren en afwerkingen

Bij Parket Swaegers kies je een parketvloer helemaal naar je smaak en wens. In onze showroom in Wechelderzande tonen we je graag alle mogelijkheden naar afwerking en kleuren. Graag een heel natuurlijk ogende parket of juist een donkere, rustiek aandoende houten vloer? In ons breed gamma van vind je beslist de parketvloer van je dromen:

Parket laten leggen?

Breng een bezoek aan onze showroom tijdens onze openingsuren of op afspraak!

Graag al meteen een offerte voor jouw parketvloer?

BelPhone: 0495 65 70 62 of contacteer ons

Kwalitatieve, duurzame parket en houten vloeren van Belgische makelij

Een parket kopen… dat doet u niet elke dag. Daarom is het belangrijk om voor kwalitatieve, duurzame parket te kiezen. En dat doet u als u kiest voor Parket Swaegers.

Wij werken enkel en alleen met Belgisch kwaliteitsparket en top houten vloeren van het merk Silva Floors. Alle parketvloeren van Silva Floors zijn samengestelde, meerlagige houten vloeren met een superieure afwerking. Kwaliteit van de bovenste plank!

Gedreven team van experten in parketvloeren

Allemaal topkwaliteit van Belgische makelij. En geplaatst door een gedreven en kundig team met meer dan 20 jaar ervaring (link naar Pagina G onze troeven).  De liefde voor parket en houten vloeren is de leidraad bij Parket Swaegers. Een verfijnde afwerking, oog voor detail en perfectie maken van dit team échte experten in parketvloeren.

Eiken parket en andere houtsoorten

Tegenwoordig is 95% van het parket dat we leggen eik. Eik is heel sterk en duurzaam. Bovendien geeft Een eiken parketvloer geeft cachet aan uw woning. Toch liever een parketvloer in een andere houtsoort? Wij werken met verschillende houtsoorten:

 • eik
 • wengé
 • notelaar
 • afromosia
 • iroco
 • merbo
 • lariks

Parket laten leggen in ruime regio Antwerpen, Herentals en Turnhout

Wij plaatsen parket in de ruime regio Antwerpen, Herentals, Turnhout, …  Woon je verder weg? We overleggen graag in een gesprek. Altijd vrijblijvend en gratis!

Parket laten leggen?

Breng een bezoek aan onze showroom tijdens onze openingsuren of op afspraak!

Graag al meteen een offerte voor jouw parketvloer?

BelPhone: 0495 65 70 62 of contacteer ons