Op zoek naar een specialist in parket voor de regio Herentals?

Al meer dan tien jaar vertrouwen talrijke inwoners van de regio Herentals op Parket Swaegers uit Wechelderzande voor het plaatsen of renoveren van een parketvloer. Onze parketspecialisten blinken uit in een hoogstaande afwerking. Bovendien beschikken we met Silva Floors over een eigen parketmerk van 100% Belgische makelij, door ons persoonlijk afgewerkt. Elke parketvloer van Silva Floors wordt op maat van de klant verzaagd en ambachtelijk afgewerkt volgens de gewenste kleur en vergrijzing. Maak je afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Wechelderzande, op amper 15 minuutjes rijden van Herentals. We tonen je graag de verschillende types van parket en geven antwoord op al je vragen.

De afgelopen tien jaar groeide Parket Swaegers uit tot een absolute kwaliteitsreferentie in de Kempen. In onze showroom verwelkomen we inwoners uit de ruime regio, waaronder veel mensen uit Turnhout, Geel en Herentals. Parket vormt het enige product in onze showroom. Met veel plezier en enthousiasme laten we elke bezoeker kennismaken met de talrijke mogelijkheden van onze parketvloeren.

Referenties voor parket in Herentals

Je maakt in onze showroon in Wechelderzande (op 15 minuten van Herentals) kennis met de verschillende soorten parket, de houtsoorten, de kleurmogelijkheden, de afwerkingsvormen en de vergrijzingstechnieken. Aangezien wij met Silva Floors het parket zelf produceren, kunnen wij 100 procent maatwerk garanderen.

Wij werken niet met een stock, elke parketvloer wordt op maat van jouw wensen verzaagd, gekleurd en afgewerkt met de juiste beschermingsproducten. Dit garandeert een parketvloer die uitermate slijtvast is én onderhoudsvriendelijk. Onze parketvloeren kan je probleemloos laten plaatsen in badkamers of keukens. Ook combinaties met vloerverwarming zijn perfect mogelijk.

Parket plaatsen in Herentals

Onze parketspecialisten komen graag naar Herentals voor het plaatsen van parket. Wij bieden steeds een totaalservice, ook bij het vervangen van een bestaande vloer (tegels, vast tapijt,…). Je mag rekenen op een vakkundige plaatsing met oog voor detail en een hoogstaande afwerking.

In Herentals parket leggen? Maak je afspraak in de showroom van Parket Swaegers in het nabijgelegen Wechelderzande.