Op zoek naar een specialist in parket in de provincie Antwerpen?

Parket Swaegers uit Wechelderzande (provincie Antwerpen) groeide de afgelopen tien jaar uit tot een referentie in het plaatsen van parket. Zaakvoerder Steven Swaegers bouwde met Silva Floors zijn eigen Belgisch parketmerk uit. Daarnaast beschikt hij over een team van parketspecialisten voor het plaatsen van parket in de hele provincie Antwerpen en daarbuiten. Wil jij parket laten plaatsen? We ontvangen je in Wechelderzande (Antwerpen) graag op afspraak in onze showroom.

Vanuit de thuisbasis in Wechelderzande – Wechelderzande plaatste Parket Swaegers de afgelopen jaren in de provincie Antwerpen heel wat houten vloeren. Naast massief parket specialiseren wij ons vooral in het leggen van samengesteld parket.

Dit type parket bestaat uit een basislaag van multiplex waarop een massieve toplaag van 5 tot 6 mm wordt verlijmd. Samengesteld parket blinkt uit in stabiliteit, waardoor het ook geschikt is voor de combinatie met vloerverwarming.

Kies je parket in onze showroom in Wechelderzande (Antwerpen)

De kleurmogelijkheden en afwerkingen van dit type parket zijn eindeloos. Naast de verschillende houtsoorten bestaan er nog talrijke kleur- en vergrijzingsmogelijkheden.

Met ambachtelijke technieken geven we jouw parket een extra authentieke en natuurlijke uitstraling. Maak je afspraak in onze showroom in Wechelderzande (Antwerpen) om de talrijke variaties in parket te ontdekken. Je krijgt er bovendien persoonlijk advies voor het beste parket in jouw situatie.

Eigen merk van parket, afgewerkt in Antwerpen

Mits de nodige beschermende afwerkingslaag kan samengesteld parket ook perfect in keukens of badkamers geplaatst worden. Aangezien wij voornamelijk werken met ons eigen Belgisch parket – afgewerkt in onze ateliers in de provincie Antwerpen – kunnen wij probleemloos de vereiste kwaliteitsgaranties bieden. Wij houden alles in eigen handen, vanaf het verzagen van de planken tot en met de finale plaatsing bij de klant.

Hoogstaande afwerking

Wij garanderen een hoogstaande afwerking bij het leggen van parket. Zo onderscheiden onze parketspecialisten zich door de juiste afwerking én het kleinste oog voor detail.

Op zoek naar een specialist in parket in de provincie Antwerpen? Maak je afspraak in de showroom van Parket Swaegers.