Passie voor ons vak

Wij leven voor ons vak! Onze liefde voor mooi hout en duurzame parket vertaalt zich in onze manier van werken. Onze passie voor hout, dat voel je in al onze parketvloeren. Enkel topkwaliteit parket, vakkundig geplaatst

Eigen vakkundig team

Wij beschikken over een eigen team plaatsers die net als wij leven voor hun vak. Onze mensen hebben oog voor detail, zorgen voor een verfijnde afwerking en een perfecte plaatsing van jouw parket.

Topkwaliteit parket

Onze parket, van Belgische makelij van het topmerk Silva Floors, garandeert jou een leven lang plezier van je parket. Al onze houten vloeren zijn van dezelfde voortreffelijke kwaliteit.

Sfeervolle showroom vol inspiratie

En je kan al onze vloeren op voorhand zien en voelen in onze sfeervolle showroom. We geven je graag uitgebreid advies op basis van jouw stijl en wensen en helpen je zo met het maken van je keuze. Je bent steeds welkom op afspraak tijdens kantooruren, ’s avonds of op zaterdag.

Persoonlijke aanpak

Ieder project is anders en ons advies is altijd op maat van jouw ideeën, wensen en stijl. We houden rekening met wat jij wilt en verlangt. Daarom nemen we met plezier alle tijd voor jou en werken we steeds op afspraak.

Respect voor timing

We werken volgens een strikte planning die we met jou afspreken. We maken duidelijke afspraken zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en wanneer je ons kan verwachten.

Netheid

Wij staat erop zo netjes mogelijk te werken en zorgen er graag voor dat jij geen zorgen hebt. We laten alles proper achter; dat is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Uitstekende naservice

Ook na de plaatsing van je parket, geven we je graag advies over het onderhoud van je parket. Je kan bij ons ook kwalitatieve onderhoudsproducten verkrijgen, helemaal op maat van jouw parket.

Overtuigd van onze persoonlijke aanpak?