Houten vloer laten leggen? Kies voor échte vakspecialisten

Ben je op zoek naar parketspecialisten voor het leggen van een houten vloer? Vertrouw dan op de totaalservice van Parket Swaegers uit Wechelderzande (Antwerpse Kempen). Allereerst demonstreren we je in onze showroom graag de verschillende mogelijkheden en beantwoorden we al je vragen. Na een opmeting ter plaatse gaan onze parketspecialisten aan de slag voor het leggen van jouw houten vloer. Daarbij ontsnapt geen enkel detail aan ons oog. Wij staan garant voor ambachtelijk vakmanschap in het leggen van een houten vloer. Maak hier je afspraak in onze showroom in Wechelderzande – Wechelderzande. Ook zelfplaatsers zijn meer dan welkom. Hen staan we graag bij met raad en daad.

Waarom een houten vloer leggen?

Een houten vloer of een parketvloer is en blijft de meest natuurlijke vloerbedekking. Je haalt als het ware de natuur rechtstreeks in huis. De authentieke en warme uitstraling is ongeëvenaard.

Dankzij hedendaagse beschermingsproducten, de kleurmogelijkheden en de kwaliteit van samengesteld parket, kan je een houten vloer ook perfect laten leggen in de keuken of de badkamer. Ook de combinatie met vloerverwarming vormt bij kwaliteitsvol parket geen enkel probleem meer. Ga uitsluitend in zee met parketspecialisten zodat je gegarandeerd een onderhoudsvriendelijke, krasbestendige en stabiele houten vloer kiest.

Kiezen van een houten vloer

Een houten vloer kies je niet online of op een foto. Daarvoor moet je eerst de vloer zien en voelen. Maak hiervoor een afspraak in onze showroom in Wechelderzande (Wechelderzande). We nemen alle tijd om jou de verschillende mogelijkheden van samengesteld en massief parket te tonen. Daarbij maak je ook kennis met de verschillende collecties van ons eigen parketmerk van 100% Belgische makkelij: Silva Floors. Voor elke ruimte en iedere smaak hebben wij de juiste houten vloer in huis.

Je houten vloer laten leggen door vakmensen?

Zowel voor een nieuwbouw als een bestaande woning kan je ons inschakelen voor het leggen van een houten vloer. Daarbij bieden we een totaalservice, inclusief het verwijderen van je bestaande vloer. Bij tegelvloeren is het eventueel mogelijk om de houten vloer op de bestaande vloerbedekking te verlijmen. In elk geval staan wij garant voor een kwalitatieve afwerking met oog voor de kleinste details. Ook voor parketrenovaties en het opschuren van bestaande houten vloeren kan je op ons rekenen.

Een houten vloer laten leggen? Maak je afspraak met Parket Swaegers in Wechelderzande (Wechelderzande).