Onze liefde voor parket en houten vloeren

img_0894

Niets geeft er meer authenticiteit en gezelligheid aan een ruimte dan authentiek parket of een prachtige houten vloer, hét natuurproduct bij uitstek om een interieur in te richten. De liefde voor parket en houten vloeren stroomt door de aderen van Steven Swaegers en zijn echtgenote Mandy.

In 2004 richtten Steven en Mandy Parket Swaegers op. Al meer dan tien jaar geven ze elke dag het beste van zichzelf om eigenhandig de beste parketvloer te vervaardigen, klanten optimaal te adviseren in hun showroom én parketvloeren perfect te plaatsen.

Dankzij het eigen parketmerk Silva Floors houdt Parket Swaegers de kwaliteit van het afgeleverd werk van begin tot einde in eigen handen.

 

Pionier in samengesteld parket

Zaakvoerder Steven Swaegers behoort in België tot de absolute experts in samengesteld parket. Terwijl vele parketbedrijven nu pas de vele voordelen en mogelijkheden ontdekken, was Steven tien jaar geleden een echte pionier. Met Silva Floors ontwikkelde hij zelfs een eigen merk voor samengesteld parket.

Eigen team van parketplaatsers

Voor het vakkundig plaatsen werken Steven en Mandy met een eigen team van gemotiveerde parketexperts. Het team van Parket Swaegers onderscheidt zich door de verfijnde afwerking, waarbij zelfs het kleinste detail niet aan de aandacht ontsnapt.

Daarnaast geven we onze parketvloeren een uiterst hoge beschermingsgraad door het aanbrengen van aangepaste producten. Dit maakt onze houten vloeren uitermate slijtvast, onderhoudsvriendelijk en krasbestendig.

Voor elke situatie – keukens, badkamers, vloerverwarming, bestaande vloeren,… – bieden wij je de gepaste oplossing.

Maak je afspraak in onze showroom