‘Ons eigen Belgisch parketmerk: Silva Floors’

logo_smallOm de topkwaliteit van onze parketvloeren te garanderen, werken we het allerliefst met ons eigen parketmerk Silva Floors. Dit op en top Belgische kwaliteitsproduct krijgt van ons een extra beschermende nabehandeling zodat je mag rekenen op een hoge slijtvastheid en een minimaal onderhoud. Silva Floors biedt een bijzonder grote collectie aan van samengesteld of meerlagig parket. Als fabrikant verdelen we dit merk ook naar andere ervaren parketplaatsers in het land.

Wij willen niets aan het toeval overlaten om bij jou de perfecte parket- of houten vloer te plaatsen. Dit lukt alleen als we met kwaliteitsvol samengesteld parket werken. Daarom kozen we resoluut voor ons eigen parketmerk. Elke parketvloer wordt volledig op jouw maat gemaakt en afgewerkt. Op die manier vullen we 100% jouw wensen en verwachtingen in. Niets komt uit stock.

Wat zijn de mogelijkheden van ons eigen parketmerk?

Als je alle combinaties zou maken, dan kom je uit op eindeloze mogelijkheden. Gelukkig staan we je bij met het juiste productadvies in onze showroom.

Zes verschillende houtsoorten

  • Eik
  • Wengé
  • Notelaar
  • Afrormosia
  • Iroco
  • Merbo
  • Lariks

Lengtes, breedtes en sorteringen

De plankbreedte varieert van 15 tot 30 centimeter. De lengte van de planken situeert zich tussen de 1,5 en 2,4 meter.

Alle mogelijke legpatronen

Naast een traditioneel legpatroon biedt Silva Floors ook mogelijkheden voor een zogeheten Hongaarse punt, een visgraatmotief,…. Vrijwel alle legpatronen zijn mogelijk.

Afgewerkt met de gewenste kleurolie

Naast onze meer dan veertig basiskleuren in de collectie Q hebben we nog een prachtige Home Collection met ambachtelijk uitgevoerde vergrijzingstechnieken. Ook de authentieke ‘verruwing’ van het parket werd met de hand uitgevoerd. Elke houtsoort is verkrijgbaar in elke kleur of afwerking.

Ook enkele ‘specials’

Speciaal voor de liefhebbers van authenticiteit en een ruwere look hebben we nog de collecties Old Wood en Antiquated. Wie kiest voor de collectie Reclaimed haalt een puur stukje geschiedenis in huis. Deze parketcollectie wordt vervaardigd van gerecupereerd eikenhout van meer dan honderd jaar oud.

Verkies je massief parket?

Ook in die gevallen mag je rekenen op Belgische topkwaliteit van streng geselecteerde leveranciers.

Kom op afspraak langs in onze showroom. Zie en voel eigenhandig de kwaliteit van Silva Floors.

Maak hier je afspraak.