Met een parketvloer uit Range 1 van de Silvafloors collectie haal je een rustig stukje natuur in huis. Streng uitgeselecteerde planken van eiken hout om een natuurlijke rust te creëren in jouw woning. Silvafloors selecteerde een aantal mooie kleuren die deze parketvloer helemaal AF maken. Met deze vloer krijg je absoluut topkwaliteit die je kan plaatsen op vloerverwarming en geschikt voor ieders interieur! Verkrijgbaar in planken, visgraat of Hongaarse punt.

Visgraat parket textuur

Bij een visgraat parket liggen de eiken plankjes in – zoals de naam zelf zegt – het patroon van een visgraat. Ze vormen zo hoeken van 90° en het uiteinde van het ene plankje ligt tegen de lange zijde van het andere plankje.

Visgraat parket voor authentieke interieurs, herenhuizen, moderne lofts,…

Visgraat parket werd vroeger veel gelegd in statige herenhuizen, monumentale kloosterzalen en grootse kastelen. Vandaag is visgraat parket een vaak gekozen parketvloer in authentieke interieurs, gerenoveerde herenhuizen, landelijke woningen, maar evenzeer past visgraat parket in een kleine ruimte en bij een strakke en moderne vormgeving.

Visgraat parket: tijdloze klasse

Omdat het visgraat motief al ettelijke eeuwen meegaat, heeft het zo’n tijdloze uitstraling. Hou je van klasse, verfijning en een luxueuze uitstraling? Dan is een visgraat parket beslist iets voor jou! Ben je op zoek naar een meer unieke look? Dan kan je eventueel ook jouw visgraat parket (laten) schuren. 

Visgraat parket & vloerverwarming: perfect combineerbaar!

Ook deze parketvloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarming en vloerkoeling. Dat komt omdat ze opgebouwd zijn uit een berken multiplex onderlaag en een stevige eiken toplaag. Een handige Harry kan desnoods ook zijn visgraat parket zelf leggen.

Visgraat parket leggen in jouw interieur?

Benieuwd of visgraatparket iets voor jouw interieur is? We maken graag tijd om dat samen met jou te ontdekken. In onze toonzaal tonen we je graag de verschillende uitvoeringsmogelijkheden van onze visgraatparket. Je vindt er beslist de parket van je dromen!  Liever een afspraak bij je thuis? Met plezier!

Visgraat parket prijs

Wil je visgraat parket kopen en laten plaatsen of zelf leggen? Onze prijs van visgraat parket hangt van allerlei factoren: oppervlakte, de visgraat parket dikte, de houtsoort, de selectie hout die je wilt, de afwerking...

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Momenteel werken wij enkel op afspraak
Werkdagen doorlopend open van 9:00 tot 17:00
Donderdag avond van 19:00 tot 21:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:00

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ‘s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk
In juli en augustus enkel op afspraak.

Contacteer ons

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.