Meerlagig of samengesteld parket

Wat is meerlagig parket? Meerlagig of samengesteld parket is opgebouwd uit verschillende lagen hout. De toplaag van deze parket bestaat uit een dikke laag edel hout. Een houten parketvloer in massief parket daarentegen is in één stuk. Het grote voordeel van samengestelde parket is dat deze minder gaat “werken” (krimpen en uiteenzetten afhankelijk van de temperatuur) in tegenstelling tot massieve parket.

Meerlagig parket voor elk interieur

Omdat je je parket volledig naar je eigen smaak en wensen kan samenstellen, vind je bij ons altijd dé eiken samengestelde parket die perfect bij je interieur aansluit. Of dat nu hypermodern en strak is, of gezellig landelijk, rustiek of authentiek, ...

Samengestelde parket in verschillende breedte en dikte

Onze meerlagige parket is ook in verschillende breedtes en diktes beschikbaar. Hoe breder de plank, hoe ruimer de ruimte lijkt. Al is de breedte van de plank, vooral een kwestie van smaak. 

Meerlagige parketvloeren in verschillende tinten en kleuren

De afwerking van je parketvloer bepaalt uiteraard mee het uitzicht ervan. Kies je voor een lichte, natuurlijke tint of een warme, donkere tint? Iets tussenin? Of een meerlagig visgraat parket? In onze showroom tonen we je graag alle mogelijke afwerkingen en kleuren. Jouw ideale kleur zit er beslist tussen! 

 

Samengestelde parket en vloerverwarming

Ook onze meerlagige parket is perfect combineerbaar met vloerverwarming en vloerkoeling.

Prijs meerlagig parket

95% van de parketten die we plaatsen zijn meerlagige parketten! Benieuwd naar de prijzen van samengestelde parketvloeren? De prijs van je parket is afhankelijk van heel wat factoren: de grootte van je project, de breedte van de planken, de afwerking, ... Een meerlagig parket in eik zal goedkoper uitkomen dan tropische houtsoorten. We maken altijd gratis én vrijblijvend een offerte.

Ben je op zoek naar een goedkoop parket? Informeer dan zeker naar onze Budget Line!

Onze Budget Line parketvloer is:

  • budgetvriendelijk
  • kwalitatief
  • op maat van jouw wensen

Onze Budget Line parket is een meerlagig parket met een berken multiplex onderlaag en een massief eiken toplaag van 3 mm. Je merkt geen verschil – noch in look, noch in feel – met een massief eiken parket. Maar wel in je portemonnee.

Als je een meerlagig parket wil kopen om al dan niet zelf te leggen of te laten plaatsen, contacteer ons dan voor een prijs per m², totaalprijzen of de laatste promo. We kunnen je ook praktisch advies geven over het leggen zelf, zoals het zwevend plaatsen van een samengestelde parketevenals het behandelen (bijv. schuren) en onderhoud van de gekozen parketvloer. 

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Momenteel werken wij enkel op afspraak
Werkdagen doorlopend open van 9:00 tot 17:00
Donderdag avond van 19:00 tot 21:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:00

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ‘s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk
In juli en augustus enkel op afspraak.

Contacteer ons

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.