De shelf Outside is de meest exclusieve parketvloer die in de collectie zit.Bij de Shelf outside hebben we een parket gemaakt zoals de naam al doet vermoeden. Van de buitenzijde van ruw hout word er en laag hout afgehaald zodat deze buitenkanten organisch vervormd zijn. Hierdoor bekom je dus een exclusieve parketvloer met een zachte glooing in het hout. Zeer ambachtelijk en lijkt of deze al een paar 100 jaar in de woning ligt.

Verouderd en toch combineerbaar met vloerverwarming

Net zoals onze Old Wood - onze andere parket met verouderd karakter – is de Shelf perfect combineerbaar met vloerverwarming en vloerkoeling. Door de twee lagen – een berken onderlaag en een eiken toplaag – zet deze parketvloer niet uit en krimpt hij ook niet.

Een verouderde kasteelparket met authentiek karakter in jouw interieur?

Maak een afspraak in onze showroom!

We ontvangen je graag!

BelPhone: 0485 433 493 of contacteer ons

Robuuste Franse eik

Al lijkt deze kasteelparket nog zo oud en doorleefd, zo nieuw is hij. Gemaakt van Franse eik en gefabriceerd in een Belgisch atelier. En omdat hij nieuw is, is hij ook makkelijk schoon te houden en blijft hij ettelijke, lange jaren zijn prachtig doorleefde look behouden.

Speciale kleurtechnieken

Om deze eiken kasteelparket zijn oud en doorleefd karakter mee te geven, gebruiken we speciale kleurtechnieken. We bieden deze houten vloer aan in wisselende breedtes van 18 tot 26 cm, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Verouderd en toch combineerbaar met vloerverwarming

Net zoals onze Old Wood - onze andere parket met verouderd karakter – is de New Castle parket perfect combineerbaar met vloerverwarming en vloerkoeling. Door de twee lagen – een berken onderlaag en een eiken toplaag – zet deze parketvloer niet uit en krimpt hij ook niet.

 

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Om jou zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren, werken wij steeds op afspraak.  We nemen dan ook uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden te bekijken in functie van jouw woning, stijl en wensen.

Een afspraak kan gepland worden tijdens kantooruren, op een avond of zaterdag(voormiddag).

Maak een afspraak in onze showroom!

We ontvangen je graag!

BelPhone: 0485 433 493 of contacteer ons

Contacteer ons

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.