Old Wood parket met verouderd en verweerd uiterlijk

De Silva floors Old Wood Collection ademt stijl, klasse en royale look en feel uit. De Old Wood parket valt vooral op door zijn verouderd en verweerd uiterlijk. Net of je in een middeleeuwse ridderzaal beland bent.

Open scheuren, zwaar geborsteld een verouderd karakter

Dat robuuste uiterlijk van deze parket is zijn handelsmerk. De karaktervolle noesten en scheuren, het zwaar geborstelde hout en de diepwarme kleuren maken van deze eiken parket een ruwe parel.

Robuuste Franse eik

Al lijkt deze parket nog zo oud en doorleefd, zo nieuw is hij. Gemaakt van Franse eik en gefabriceerd in een Belgisch atelier. En omdat hij nieuw is, is hij toe te passen volgens de huidige noden van een woning. Toepasbaar op vloerverwarming en vloer koeling, daarbij ook gemakkelijk schoon te houden en blijft hij ettelijke, lange jaren zijn prachtig doorleefde look behouden. Zelfs in keukens, badkamers of andere intensief belopen plaatsen.

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Momenteel werken wij enkel op afspraak
Werkdagen doorlopend open van 9:00 tot 17:00
Donderdag avond van 19:00 tot 21:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:00

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ‘s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk
In juli en augustus enkel op afspraak.

Contacteer ons

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.