Oud uitziende parket met authentieke uitstraling  

Onze Old Wood parket heeft een prachtige, authentieke uitstraling. Een echte eiken parketvloer met hopen karakter. Deze parket kunnen we nog helemaal ‘stroomlijnen’ naar jouw smaak en voorkeur wat kleur en afwerking betreft.

Parket met verouderd karakter én toch nieuw

Deze parket ziet er oud, verweerd en karaktervol uit. En toch is hij helemaal nieuw. Het is een meerlagige parketvloer die bestaat uit een berken multiplex onderlaag en een 6 mm dikke eiken toplaag.

Parketvloer in verschillende uitvoeringen en kleuren  

Deze parketvloer is grof geborsteld: dat heeft hem zijn verweerde en verouderde look. Hoezeer hij dat geborstelde uitzicht heeft: dat bepaal jij helemaal zelf. De eiken planken zijn altijd 22 cm breed. Bovendien is deze eiken parket in verschillende kleuren te krijgen: van heel licht en naturel tot heel donker en warm. En alle tinten tussenin.

Een verouderde parket met authentiek karakter in jouw interieur?

Voor een landelijk interieur of renovatie van een oud interieur

Deze parket met authentieke, oude uitstraling past uitstekend in een landelijke (nieuwe) woning of een renovatieproject: een oud herenhuis, een nostalgisch boerderijtje, een charmante cottage,…  Een verouderde parket met koninklijke allures? Laat je verleiden door onze verouderde parketvloeren.

Topkwaliteit verouderde parket van Belgische makelij

De verouderde parket die wij plaatsen is van het Belgische kwaliteitsmerk Silva Floors: hout van Europese oorsprong in België gezaagd en afgewerkt. Deze parketvloer heeft een verouderd uitzicht, maar heeft alle voordelen van een nieuwe meerlagige parket:

  • authentieke, verouderde look maar helemaal nieuw
  • extra sterk en duurzaam door de uitgebreide nabehandeling
  • makkelijk in onderhoud
  • perfect combineerbaar met vloerverwarming

Prijs verouderde parket

Wat kost het om deze Old Wood parket met authentieke, verouderde uitstraling te laten plaatsen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jou. Stuur ons je plannen door of breng een bezoekje aan onze toonzaal. Wij geven je graag wat meer uitleg en bekijken samen met jou de mogelijkheden: de kleur, de afwerking, …

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Momenteel werken wij enkel op afspraak
Werkdagen doorlopend open van 9:00 tot 17:00
Donderdag avond van 19:00 tot 21:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:00

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ‘s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk
In juli en augustus enkel op afspraak.

Contacteer ons

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.