Hongaarse punt: zo stijlvol!

De Hongaarse punt parket is de moderne variant van de visgraat parket. Het verschil? Bij een Hongaarse punt parket liggen de plankjes in een hoek van 45 of 60° tegen elkaar. Zo spreken we ook wel eens van de ‘sergeantstreep’ als we het hebben over de Hongaarse punt. Het Hongaarse punt patroon lijkt sterkt op de strepen die een sergeant op zijn legeruniform heeft.

Hongaarse punt parket vloeren: voor klassieke en moderne interieurs!

Net zoals de massieve visgraat parket past de Hongaarse punt evenzeer in een landelijk of klassiek interieur als in een hypermoderne nieuwbouwwoning.

Visgraat en Hongaarse punt:  verschillende selecties en breedtes

Net zoals bij onze eiken parket kies je zelf de breedte van de plankjes en de selectie: met of zonder (kleine of grote) knopen. Qua dikte zijn er ook tal van keuzemogelijkheden.

Hongaarse punt en visgraat parket in verschillende tinten en kleuren

De afwerking van je eiken parket bepaalt uiteraard mee het uitzicht ervan. Val je voor een lichte, heel natuurlijke tint of hou je meer van een donkerder tint? Of iets tussenin? In onze showroom kies je tussen alle mogelijke afwerkingen en kleuren.

Hongaarse punt en massief visgraat parket: perfect combineerbaar met vloerverwarming

Ook deze parketvloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarming en vloerkoeling. Dat komt omdat ze opgebouwd zijn uit een berken multiplex onderlaag en een stevige eiken toplaag. 

Hongaarse punt parket prijzen

Wat kost het om een Hongaarse punt of visgraat parket te laten plaatsen? De prijs van Hongaarse punt parket hangt van allerlei factoren: oppervlakte, de houtsoort, de selectie hout die je wilt, de afwerking, … Uiteraard is de prijs voor het plaatsen van een Hongaarse punt duurder dan een plankenvloer. Dit is detailwerk dat je best laat uitvoeren door een ervaren parket specialist. Zelfplaatsting is bij dit type vloer minder aan te raden.

Wil je toch zelf Hongaarse punt parket leggen? Dat is zeker mogelijk. 

Breng zeker een bezoek aan onze showroom te Lille met voorbeelden in alle prijsklassen, van de betere kwaliteit en afwerking tot budgetvriendelijke soorten. Niet bij ons verkrijgbaar: keramisch parket en lamelparket.

 

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Momenteel werken wij enkel op afspraak
Werkdagen doorlopend open van 9:00 tot 17:00
Donderdag avond van 19:00 tot 21:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:00

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ‘s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk
In juli en augustus enkel op afspraak.

Contacteer ons

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.