Eiken parket Qline: onze populairste parket!

Qline is een gamma eiken parketvloeren voor de kwaliteitszoeker. Een prachtige, duurzame eiken parketvloer die we helemaal naar jouw smaak en voorkeur kunnen modelleren. Je kiest zelf de sortering, de breedte en de kleur.

Eiken parket voor elk interieur

Omdat je je parket volledig naar je eigen smaak en wensen kan samenstellen, vind je bij ons altijd dé eiken parket die perfect bij je interieur aansluit. Of dat nu hypermodern en strak is, of gezellig landelijk, rustiek of authentiek, ...

Eiken parket zonder of met (kleine tot grote) knopen

Hou je van een cleane look zonder knopen? Of heb je liever een onbehandelde eiken parket met meer rustieke, klassieke look en veel knopen? Bij Parket Swaegers vind je vier verschillende sorteringen of selecties – zoals we dat in het vakjargon noemen:

  • Qline eiken parket 1 ste  keus: zonder knopen
  • Qline eiken parket 1bis: met knopen tot 15 mm
  • Qline eiken parket rustiek a: met knopen tot 3 cm
  • Qline eiken parket rustiek: met knopen tot 6 cm

Eiken parket in verschillende breedtes

Onze eiken parket is ook in verschillende breedtes beschikbaar: 18 cm, 22cm, 24cm en 26cm. Hoe breder de plank, hoe ruimer de ruimte lijkt. Al is de breedte van de plank, vooral een kwestie van smaak.

Eiken vloeren in verschillende tinten en kleuren

De afwerking van je eiken parket bepaalt uiteraard mee het uitzicht ervan. Kies je voor een lichte, natuurlijke tint of een warme, donkere tint? Iets tussenin? Of een eiken visgraat parket? In onze showroom tonen we je graag alle mogelijke afwerkingen en kleuren. Jouw ideale kleur zit er beslist tussen! We hebben ook een ruime keuze in diktes, gaande van een dunne parketvloer tot een massief eiken parket met een dikte van 14mm. Of bekijk alvast enkele voorbeelden van onze eiken parket online.

Eiken parket en vloerverwarming

Wist je trouwens dat al onze parketvloeren perfect combineerbaar zijn met vloerverwarming en vloerkoeling?

Topkwaliteit eiken vloeren van Belgische makelij

Onze eiken parketvloeren zijn topkwaliteit: stuk voor stuk gemaakt in België en in ons eigen atelier afgewerkt. Onze eiken parket bestaat uit een berken multiplex drager en een eiken toplaag van 4 tot 6 mm. 

Prijs eiken parket Qline

Benieuwd naar de kost van een eiken Qline parket? De prijs van je parket is afhankelijk van heel wat factoren: de grootte van je project, de breedte van de planken, de afwerking,...We maken altijd gratis én vrijblijvend een offerte.

Budget Line: eiken parket voor je slaapkamer, in de badkamer, zolderkamer, ...

Een budget parket voor je leefruimtes, slaapkamers, zolderkamer of als projectvloer? Dan is onze Budget Line parket spek voor je bek! Onze Budget Line parketvloer is:

  • budgetvriendelijk
  • kwalitatief
  • op maat van jouw wensen

Onze Budget Line parket is een meerlagig parket met een berken multiplex onderlaag en een massief eiken toplaag van 3 mm. Je merkt geen verschil – noch in look, noch in feel – met een massief eiken parket. Maar wel in je portemonnee.

Als je een eiken parket wil kopen om al dan niet zelf te leggen of te laten plaatsen, contacteer ons dan voor een offerte, prijs per m² of totaalprijzen. We kunnen je ook advies geven over het behandelen en onderhoud van jouw eiken parket.

Voor aanbiedingen, promoties en prijzen nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom (+100 soorten parket!) zodanig dat u zelf kunt oordelen over service, prijs & kwaliteit.

Parket voor ieders budget!

Openingsuren showroom

Momenteel werken wij enkel op afspraak
Werkdagen doorlopend open van 9:00 tot 17:00
Donderdag avond van 19:00 tot 21:00
Zaterdag van 9:00 tot 12:00

Afspraken buiten deze openingsuren (ook ‘s avonds of op zaterdag) zijn steeds mogelijk
In juli en augustus enkel op afspraak.

Contacteer ons

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: jpg, png, odf, pdf, doc, docx, jpeg.
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam. We willen je graag correct en spoedig contacteren daarom dat we je telefoon nummer vragen.